15 cupluri de celebre care s-au întâlnit pe scenă și au găsit dragostea adevărată

Există câteva cupluri de celebrități care au avut norocul să își întâlnească adevăratele iubiri la serviciu, precum actorii Kurt Russell și Goldie Hawn. Este posibil ca deceniile să fi trecut, dar sentimentele lor unul față de celălalt au crescut doar mai puternic. Este uimitor, dar au petrecut mai mult de 35 de ani împreună și sunt un bun exemplu de relație fericită și de succes.

Să ne lăsăm inspirați de câteva dintre cuplurile care s-au întâlnit pe scenă și au reușit să construiască o familie puternică și ne-ar plăcea să vă arătăm că există o iubire reală!

1. Blake Lively și Ryan Reynolds

 Blake Lively și Ryan Reynolds
Blake Lively și Ryan Reynolds

Ryan Reynolds l-a cunoscut pe Blake Lively în 2010 în platoul Green Lantern, în care au co-jucat. În octombrie 2011, au început să se întâlnească, iar mai târziu cuplul s-a căsătorit. Familia lor este în creștere și acum au 3 fiice frumoase.

2. Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar

 Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar
Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Freddie Prinze Jr., în 1997, în timp ce filma filmul de groază pentru adolescenți, Știu ce ai făcut vara trecută. Dar au început să întâlnească doar 3 ani mai târziu și s-au căsătorit în Mexic în 2002. În 2007, în onoarea celui de-al cincilea an de căsătorie, Gellar și-a schimbat numele de familie cu Prinze.

3. Mila Kunis și Ashton Kutcher

 Mila Kunis și Ashton Kutcher
Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cuplul s-a întâlnit în emisiunea That’s 70s în 1998. Însă ani mai târziu, în 2012, Ashton Kutcher s-a despărțit de partenerul său de atunci, Demi Moore, iar Mila Kunis a renunțat la iubitul ei, Macaulay Culkin. În același an, tinerele vedete au început să se intalneasca. În prezent, Kunis și Kutcher sunt căsătoriți și au o fiică și un fiu.

4. Eva Mendes și Ryan Gosling

 Eva Mendes și Ryan Gosling
Eva Mendes și Ryan Gosling

Eva Mendes a început să se întâlnească cu Ryan Gosling în 2011, după ce au lucrat împreună la The Place Beyond the Pines. Cuplul are acum două fiice împreună și este considerat dintre cele mai îndelungate relații de la Hollywood.

5. Ginnifer Goodwin si Josh Dallas

 Ginnifer Goodwin si Josh Dallas
Ginnifer Goodwin si Josh Dallas

Ginnifer Goodwin și-a întâlnit prima oară partenerul de viață în serialul Once Upon a Time în 2011. Cu toate acestea, la vremea respectivă, Josh Dallas era căsătorit cu Lara Pulver, iar Goodwin a fost logodit cu Joey Kern. Actorii au devenit prieteni și au început să socializeze unul cu altul. După ceva timp, amândoi au devenit singuri și prietenia lor a devenit dragoste. S-au căsătorit în 2014.

6. Emily VanCamp si Josh Bowman

 Emily VanCamp si Josh Bowman
Emily VanCamp si Josh Bowman

Emily VanCamp s-a căsătorit cu soțul ei de pe ecran, Josh Bowman, în 2018. S-au întâlnit pe platoul emisiunii Revenge și sunt astăzi fericiți împreună.

7. Daniel Craig si Rachel Weisz

 Daniel Craig si Rachel Weisz
Daniel Craig si Rachel Weisz

Cuplul era prieten cu mult timp înainte să lucreze la setul Dream House din 2011. Craig și Weisz își păstrează relația extrem de privată și nu le place să fie în ochii publicului.

8. Adam Brody si Leighton Meester

Adam Brody si Leighton Meester

Adam Brody și Leighton Meester s-au cunoscut în 2010 în timp ce filmau The Oranges. În 3 ani s-au logodit, iar în 2014 au avut parte de o ceremonie privată de nuntă. Familia s-a mărit și acum cuplul are o fiică.

9. Penélope Cruz si Javier Bardem

Penélope Cruz si Javier Bardem

În 2007, Javier Bardem a început să se întâlnească cu Penélope Cruz, care a fost co-vedeta sa în Vicky Cristina Barcelona. Ei încearcă să se ascunda de ochii publicului și nu discută relația lor cu mass-media. Cuplul s-a căsătorit în 2010 și acum au 2 copii.

10. Kit Harington si Rose Leslie

Kit Harington si Rose Leslie

Kit Harington și Rose Leslie s-au îndrăgostit in serialul Game of Thrones în 2012. Au continuat să întâlnească mulți ani până când au decis să se căsătorească. Nunta a avut loc în 2018, în Scoția.

11. Kurt Russell si Goldie Hawn

Kurt Russell si Goldie Hawn
Kurt Russell si Goldie Hawn

Acest cuplu uimitor are o istorie lungă. Prima lor întâlnire a avut loc în setul The One and Only în 1966, dar au început să dateze de Ziua Îndrăgostiților în 1983, după ce s-au reconectat la setul Swing Shift. În 2018, au sărbătorit 35 de ani împreună.

12. Will Smith si Jada Pinkett Smith

Will Smith si Jada Pinkett Smith
Will Smith si Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett l-a cunoscut pe Will Smith în 1994, în platoul emisiunii, The Fresh Prince of Bel-Air. Ea a audiat pentru rolul prietenei sale, dar nu a reușit. Pinkett și Smith s-au împrietenit, iar mai târziu, în 1995, au început să întâlnească.

13. Alicia Vikander si Michael Fassbender

 Alicia Vikander si Michael Fassbender
Alicia Vikander si Michael Fassbender

Cuplul s-a cunoscut în timpul filmărilor filmului The Light Between Oceans în 2014. De atunci, au început o relație. S-au căsătorit în 2017 la Ibiza.

14. Kevin Bacon si Kyra Sedgwick

Kevin Bacon si Kyra Sedgwick
Kevin Bacon si Kyra Sedgwick

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick sunt căsătoriți de 31 de ani. S-au cunoscut în 1988, în timp ce filmau filmul TV, Lemon Sky. Dragostea lor nesfârșită le-a oferit 2 copii: un fiu, Travis și o fiică, Sosie.

15. Hugh Dancy si Claire Danes

 Hugh Dancy si Claire Danes
Hugh Dancy si Claire Danes

Prima întâlnire a lui Hugh Dancy și Claire Danes s-a petrecut pe platoul Evening in Newport în 2007 și la scurt timp după ce au început să întâlnească. Cuplul s-a căsătorit în Franța în 2009, iar ceremonia a fost ținută în secret.

Câte cupluri cunoașteți a căror dragoste a durat pentru totdeauna? Crezi în dragoste la prima vedere? Vă rugăm să lăsați comentariile și poveștile de dragoste mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *