Bucureștiul este cel mai bun oraș din lume pentru lucrul la distanță

Bucureștiul este cel mai bun oraș din lume pentru a lucra de la domiciliu sau de la distanță, potrivit raportului Remote Working Index al Broadband Deals.

Indicele a evaluat 50 de orașe populare din lume și le-a clasat de la cel mai bun la cel mai rău bazat pe următorii factori: viteza medie a internetului, disponibilitatea companiilor de livrare a alimentelor, numărul de locuri de muncă la distanță disponibile, costul unui laptop și costul de trai.

Bucureștiul a ajuns în top ca fiind cel mai bun oraș pentru lucrul la distanță. 4,33% din locurile de muncă din capitala românească au oferit lucrătorilor posibilitatea de a lucra la distanță, cel mai mare dintre toate orașele din sondaj. De asemenea, orașul a marcat foarte mult pentru viteza internetului, ocupând locul 4 în clasament, cu viteze de internet de 52 Mbps și locul 7 pentru costul de trai – 2300 de lei pe lună.

Houston a ocupat locul doi în lista generală, urmată de Las Vegas, Atlanta, Budapesta, San Francisco, Los Angeles, Kiev, Chicago și Varșovia.

Pe de altă parte, Roma a ieșit ca cel mai prost oraș pentru lucrul la distanță, conform aceluiași sondaj. Orașul a fost al patrulea cel mai rău oraș la viteza internetului la 16 Mbps.

Milano a ajuns pe locul 2 ca unul dintre cele mai slabe orașe, urmată de Seul, Paris, Hamburg, Amsterdam, Londra, Köln, Munchen și Manchester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline