Compania aeriană română Blue Air suspendă zborurile obisnuite de luna viitoare

Compania aeriană română Blue Air a anunțat că a suspendat toate zborurile obișnuite începând cu 21 martie până la sfârșitul perioadei de stare de urgență, care a fost anunțată pe 16 martie și va dura cel puțin 30 de zile, a informat Ziarul Financiar.

Între 17 și 20 martie, Blue Air va opera un număr limitat de zboruri cu obiectivul principal de a readuce românii în țară. Destinațiile acoperite de programul „Te aducem acasă” includ aeroporturi operate de Blue Air care nu sunt supuse restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde au fost înregistrate un număr mare de solicitări din partea românilor care doresc să se întoarcă în țară.

După 21 martie, Blue Air va continua să opereze zboruri charter, dacă există o cerere suficientă pentru o anumită destinație sau la cererea expresă a unor organizații sau autorități.

Pasagerii care au rezervat zboruri până la 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să-și reprogrameze călătoria, pot primi rezervare gratuită pentru zboruri după 1 iunie sau vouchere care pot fi utilizate pentru călătoriile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline