De ce merita sa inchei o asigurare facultativa pentru locuinta ta

Cu totii ne dorim ca propriul camin sa fie sigur din orice punct de vedere, insa cum pericolele pot pandi la orice colt este important sa avem incheiata o asigurare facultativa pentru locuinta. Acestea au devenit tot mai populare in ultimii ani intrucat sunt multi cei care au constientizat utilitatea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti un broker pentru polite facultative si sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

Direct online

Cei de la TCV iti propun conditiile ideale pentru a incheia o polita de asigurare facultativa pentru locuinta intrucat totul se deruleaza direct online. Asadar, este mai simplu, mai rapid si mai comod sa iti iei masurile de siguranta si sa nu ai nici cea mai mica grija cu privire la propria locuinta. Intregul proces se deruleaza in decurs de numai cateva minute si per total vei face mari economii de timp de fiecare data cand alegi sa gestionezi totul online.

Fara griji

De asemenea, atunci cand vei incheia o polita de asigurare facultativa vei putea sta chiar fara griji in conditiile in care stii ca cel mai de pret bun al tau este protejat impotriva tuturor riscurilor. Tu esti cel care decide care sunt riscurile care merita include in polita si ai parte de libertate deplina din acest punct de vedere.

Cele mai avantajoase oferte

Cei de la TCV chiar propun cele mai avantajoase oferte de si oricine poate vedea o asigurare facultativa pentru locuinta si pretul acesteia. Procesul este unul transparent, rapid si corect, iar oricine apeleaza aici are certitudinea ca va lua cea mai inspirata decizie.

Profesionalism deplin

Specialistii TCV lucreaza inca din 2013, iar in tot acest timp au cumulat suficienta experienta pentru ca astazi sa ofere cele mai bune servicii tuturor clientilor. Asadar, oricine apeleaza aici pentru asigurarea facultativa a locuintei va avea garantia profesionalismului.

Foloseste calculatorul disponibil

Pe site vei gasi un calculator care este foarte usor de folosit si foarte util, astfel incat vei completa imediat toate datele necesare si alegi direct cea mai buna asigurare pentru locuinta facultativa.

Cum intri in posesia politei

De asemenea, atunci cand vei incheia o polita de asigurare facultativa pentru locuinta trebuie sa stii ca ai trei variante pentru a intra in posesia acesteia. Fie alegi sa o primesti direct pe email urmand ca mai apoi sa printezi, fie alegi ca aceasta sa iti fie livrata prin curier direct pana la usa, fie o ridici personal de la TCV. Toate variantele sunt foarte simple si au fost alese pentru a-ti veni in ajutor.

O adevarata necesitate in 2020

Cei care nu sunt inca convinsi de utilitatea unei asemenea polite de asigurare trebuie sa stie ca acestea sunt special concepute pentru protejarea tuturor imobilelor, indiferent ca vorbim despre case, vile sau apartamente. Asadar, o asigurare facultativa pentru locuinta reprezinta o alegere inspirata pentru fiecare proprietar in conditiile in care pot fi evitate cheltuieli mari si diferite batai de cap.

Ce includ asigurarile

Asigurarile pot avea o acoperire standard, adica la incendii, trasnet, explozie, caderi de avione, etc. Acoperirea catastrofica face referire la inundatii, aluneri de teren si cutremur, pe cand acoperirea totala, cea care este si cea mai des intalnita include si furtune, tornade, vijelii, grindina, revolte, vandalism si nu numai. Cu alte cuvinte, TCV te ajuta sa nu mai nicio grija legata de locuinta ta, iti ofera servicii pline de profesionalism si propune cele mai bune oferte pe care nu ai cum sa le ratezi. Este timpul sa investesti in siguranta locuintei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *