La ce ajuta prelevarea de celule stem

Odata cu venirea pe lume a unui copil, aspectul care primeaza pentru tinerii parinti, chiar dinainte ca acesta sa se nasca, este asigurarea celor mai bune conditii pentru o dezvoltare sanatoasa. Astfel, daca acest lucru este mai usor de controlat in cele 9 luni in care se dezvolta intrauterin, odata ce aceasta perioada a luat sfarsit, tot ce tine de asigurarea protectiei contra tuturor bolilor poate deveni cu adevarat coplesitor. In acest context, in timp ce preventia este posibila in anumite cazuri, cel mai bun mod de a ne asigura ca le oferim copiilor nostri o sansa in plus la o copilarie sanatoasa este recoltarea de celule stem la momentul nasterii.

Bineinteles, necesitatea apelarii la acest procedeu poate parea prematura, mai ales in conditiile in care nici un parinte nu doreste sa se gandeasca la eventualele boli care ar putea aparea, chiar si fara o cauza aparenta. Totusi, avand in vedere usurinta cu care aceasta prelevare a ajuns sa fie facuta intocmai precum orice alta manevra de rutina, este recomandat ca tinerii parinti sa tina cont de unicitatea momentului nasterii ca fiind si unica ocazie de a recolta celulele de tip mezenchimal.

Descoperirea si parcursul celulei stem in medicina

Inca de la utilizarea lor in primul transplant de acest tip din lume, in anul 1988, ocaziile in care celulele stem au fost introduse in nenumarate scheme de tratament au dus la imbunatatirea standardelor de calitate ale actului medical, dar si la vindecarea a zeci de boli care nu ar fi putut fi abordate cu un alt tip de tratament. Acestea fiind spuse, sugestia de prelevare de probe de celule stem vine pentru a atrage atentia la gradul de diferentiere mult mai mare pe care acestea le poseda, abilitati ce pot fi utile in bolile cu determinism genetic si nu numai.

Alaturi de zecile de patologii ce se bucura in prezent de ameliorarea simptomelor sau chair de vindecare, multe alte utilizari in domenii precum chirurgia plastica, ortopedia sau cardiologia sunt preconizate a fi introduse in viitorul apropiat. Astfel, multe conditii amenintatoare de viata, precum piciorul diabetic, arsurile profunde sau plagile de diferite cauze vor putea fi abordate intr-un mod mult mai eficient, care sa reduca atat riscul de complicatii cat si perioada de vindecare. In acest sens, cunoscand clar distinctia intre gradul de diferentiere al celulelor mezenchimale si hematopoietice, putem stabili un curs de tratament eficient, axat pe nevoile individuale ale pacientului.

Bucurati-va de servicii de calitate cu Stem Sure

Pentru a preleva probe de celule stem in cele mai bune conditii dar si pentru a va asigura de integritatea lor timp de cat mai multi ani este important sa alegeti sa colaborati cu o institutie care sa aiba resursele si competenta care sa va poata face toate aceste garantii. Una dintre cele mai reputabile astfel de optiuni, Stem Sure, detine acreditarile necesare pentru a oferi o gama larga de pachete avantajoase, atat din punct de vedere al costului cat si in ceea ce priveste multitudinea de analize pentru care puteti opta.

Totodata, pe langa numarul mare de probe eliberate pana la acest moment, marturiile fostilor pacienti reprezinta cea mai clara dovada a eficacitatii cu care esantioanele sunt prelucrate si pastrate, in cele mai sigure conditii. Pentru a face acest lucru posibil, partenerul britanic Biovault garanteaza la randul sau integritatea celulelor prelevate, precum si promptitudinea cu care se angajeaza sa le trimita catre orice unitate acreditata pentru a realiza un transplant de acest fel. Acestea fiind spuse, daca si dumnevoastra doriti sa aflati mai multe date, atat despre cum decurge procedeul de recoltare cat si despre gama de patologii ce pot fi tratate in prezent in acest mod, nu ezitati sa accesati site-ul Stem Sure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline