La PrestigeGSM iti poti repara telefonul in maxim 1 ora

Smartphone-urile iPhone sunt cele mai cautate pe piata, insa, asta nu inseamna ca nu sunt predispuse frecvent la accidentari. Oricui i se poate intampla un nefericit eveniment de a i se sparge display-ul telefonului. Cea mai buna solutie daca ai un iPhone 7 este sa alegi un service pentru reparatie display iPhone7 pentru ca doar specialistii care stiu cum sa procedeze cu astfel de smartphone-uri iti pot oferi cele mai bune solutii.

O recomandare de service dedicat iPhone este PrestigeGSM ai carui specialisti se ocupa de reparatii telefoane folosind doar procedee si tehnici compatibile cu Apple. La PrestigeGSM poti apela oricand ai o problema, iar cei de aici o vor remedia in cel mai scurt timp.

Pentru ca la PrestigeGSM, specialistii sunt constienti ca timpul este pretios pentru toti si au ales varianta ca fiecare client sa aibe disponibil pe site, un formular de comanda, in care sa specifice cat mai exact care este problema telefonului. Ulterior, unul dintre reprezentantii service-ului va lua legatura pentru stabilirea unei programari. Doar folosind aceasta metoda este posibil ca promisiunea de reparatie de doar 20 de minute sa fie respectata.

Un alt beneficiu pe care il aduce PrestigeGSM este ca telefonul va fi ca nou, toate piesele folosite fiind compatibile Apple. Astfel, cu o investitie minima nu va mai fi nevoie sa cumperi alt telefon.

Totodata, serviciile PrestigeGSM nu se limiteaza doar la modele de iPhone7, ci la toate modele iPhone. Astfel, vei ajunge intr-un service in care vei putea repara orice model iPhone si vei raspunde cu succes in fata oricui mic accident.

E important sa nu uitam nici de garantia de reparatie si nici pentru piesele utilizate. Astfel, PrestigeGSM ofera o garantie de 90 de zile pentru montaj, de 12 luni pentru piesele cumparate de persoane juridice si de 24 de luni pentru piesele cumparate de persoanele fizice. Nu in ultimul rand, vei avea garantia ca orice problema ai avea cu telefonul tau, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp.

In cazul in care iti doresti sa fi sigur ca ai ales o varianta excelenta pentru reparatia telefonului tau, cu PrestigeGSM poti sa ai garantia ca ai facut cea mai buna alegere deoarece acestia se bucura de o vasta experienta in domeniu si ca atare pentru ei nici o problema nu va fi mult prea complicata pentru a putea fi remediata. Asadar, nu ai nici un motiv sa stai cu telefonul stricat avand in vedere ca solutia este la indemana oricui, iar orice client poate apela la reparatii iPhone fie ca este din Bucuresti sau nu.

La PrestigeGSM vei gasi cei mai priceputi specialisti care isi vor oferi serviciile la cele mai mici preturi de pe piata, astfel ca nu vei avea nevoie de un buget mare, preturile acestora adresandu-se catre toate buzunarele.

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de profesionalism si seriozitate te asteptam la PrestigeGSM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline