Movingbox iti pune la dispozitie containere pentru depozitare

Atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului din casa, avem tendinta de a cumpara din ce in ce mai mult mobilier, cat si accesorii pentru casa sau electrocasnice. Insa din ce in ce mai multi oameni, opteaza acum pentru optimizarea spatiului, preferand ca locuinta sa fie mai dinamica, oferind un efect de minimalism. Insa, ce facem atunci cand dorim sa eliberam spatiul, dar nu dorim sa renuntam la lucruri?

O varianta optima pentru aceasta tema, este depozitarea lucrurilor. Este adevarat, persoanele care locuiesc la casa si detin mansarda sau pod sunt total avantajate, insa unde ai putea depozita tu o mobila din lemn masiv locuind la bloc? Sau, ce poti face cand vrei sa faci renovari in casa, insa nu vrei sa-ti distrugi mobila cu solutii de varuit?

Solutia optima in aceste contexte, este sa apelezi la un spatiu de depozitare. Spatiile de depozitare, sunt ca niste locuinte provizorii pentru obiectele tale. Astfel, in loc sa-ti distrugi mobila si sa o muti din stanga in dreapta atunci cand renovezi, o duci direct la un spatiu special amenajat pentru aceasta. Acolo, vei fi sigur ca se va pastra in stare optima, fara a fi deteriorata, sau pictata de echipa de renovare.

Spatiile de depozitare, sunt locuri special amenajate destinate obiectelor care sunt utilizate periodic sau rar. Acestea, au diferite optiuni, de la o inchiriere periodica sau chiar inchirierea unui depozit pe o perioada lunga de timp.

Cum poti apela la acest serviciu

Acest serviciu este oferit de firme specializate, ele avand obligativitatea de a monitoriza si de a asigura bunurile din depozit pe perioada contractului.

Moving Box este o firma specializata in domeniu care asigura bunastarea lucrurilor, astfel daca doresti sa renovezi apartamentul sau doresti sa pastrezi niste obiecte voluminoase intr-un spatiu sigur, acestia iti pot fi de mare ajutor. Astfel tu stochezi obiectele intr-un loc sigur, iar atunci cand ai nevoie de ele, contactezi firma. Acestia sunt foarte prietenosi si iti vor aduce rapid lucrurile direct la usa ta.

Flexibilitate si optimizare

Probabil ai renovat cel putin o data casa, asezand mobila pe mijlocul camerei. O actiune total obositoare cat si incomoda. Aceasta iti consuma timp, spatiu, dar mai ales energie, fiind nevoit constant sa o muti pentru a renova pe bucati. O alta problema de care sigur te-ai izbit a fost si faptul ca ai deteriorat cateva obiecte din jurul tau. Fie ca este vorba despre mobilier sau despre pardoseala casei, cu siguranta una din doua a avut de suferit. Am putea spune ca ai trait intr-un haos chiar la tine acasa. Acum, daca ai in plan sa renovezi si esti din Bucuresti sau Ilfov, ar fi bine sa iei in considerare alternative avantajoase de la Moving Box.

Cu toate ca actiunile prezentate mai sus se regasesc asupra persoanelor fizice, persoanele juridice care detin un sediu sau o firma, au parte de acelasi cosmar. Astfel, serviciul de spatii de depozitare, poate fi accesat si de catre acestea. Tot ce trebuie sa faci daca vrei sa-ti renovezi sediul fara a te impiedica de birouri, este sa suni echipa, iar acestia te vor ajuta in cel mai scurt timp.

Un avantaj atunci cand apelezi la acest serviciu este faptul ca atunci cand lucrurile sunt depozitate, la Moving Box acestea vor avea polita de asigurare. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca un lucru daca nu iese din depozit in conditiile in care a fost pus, tu vei fi despagubit. Este un super avantaj, luand in considerare ca tu stii valoarea materiala sau sentimentala a lucrurilor. Daca doresti sa renovezi si nu stii ce sa faci cu mobila sau birourile firmei, acum ai solutia la cheie: serviciile de depozitare de la Moving Box.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline