Noul primar al Bucureștiului planifică auditul Primăriei

Nicușor Dan, proaspăt ales primar al Bucureștiului, intenționează să îl concedieze pe șeful Departamentului Juridic al Primăriei și să contracteze un audit al instituției, a declarat el pentru postul de televiziune local B1 TV într-un interviu din 28 septembrie.

Instituțiile din subordinea Primăriei vor fi, de asemenea, incluse în audit. Întrucât aceasta implică o procedură de achiziție publică și votare în Consiliul General al orașului, rezultatele vor fi disponibile în cel mult șase luni, a estimat el. Cu toate acestea, situația financiară a Primăriei va fi făcută cunoscută „rapid”, a spus el.

Vorbind despre Podul Ciurel recent deschis, el l-a numit o lucrare de infrastructură potențial utilă, care a costat mai mult decât trebuia.

În ceea ce privește sistemul centralizat de încălzire termică a orașului, el a spus că lucrările vor fi executate ori de câte ori apar defecțiuni, în timp ce lucrări de reparații majore sunt planificate pentru primăvara anului viitor, cu ajutorul finanțării UE.

El a anunțat deschiderea pentru public a intrării Primăriei cu vedere la Parcul Cișmigiu, „o acțiune simbolică pentru ca bucureștenii să știe că intră în Primăria lor, pe care o dețin. Intrarea principală este a lor ”, a explicat el.

„Cred că mandatul meu, dat de bucureșteni, constă în rezolvarea problemelor actuale și serioase ale acestui oraș și îi dau o direcție de dezvoltare: atragerea investițiilor în București, poziționarea acestuia ca centru IT, dispunerea de centre de conferințe pentru evenimente de afaceri , având o agenție europeană cu sediul aici „, a spus Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *