O zi la SPA – cea mai cautata metoda de relaxare in pandemie

Zi de zi întâmpinăm anumite situaţii stresante şi ne izbim des de anumiţi factori ce ne pot influenţa în mod negativ starea fizică, dar şi psihică. Avem nevoie din când în când de o deconectare, de timp liber pentru a ne regăsi liniştea interioară, de a ne oferi un plus de energie şi de a ne pune pe picioare. Sunt diferite moduri de a face asta, de la plimbări lungi în aer liber, la citit, meditaţie, yoga dar şi mergând la SPA.

Beneficiile unui SPA

Când ieşi dintr-un centru SPA, vei vedea viaţa într-o manieră mai pozitivă datorită faptului că această locaţie nu doar îţi asigură un confort special pe tot timpul şederii tale acolo dar îţi readuce organismul la starea de bine de care ai nevoie. Relaxat, încrezător şi mult mai energic – aşa te vei simţi după o zi petrecută în cel mai modern SPA din Bucureşti!

Specialiştii care lucrează în SPA-uri ştiu exact de ce ai nevoie şi îţi vor recomanda cele mai bune servicii, potrivite motivelor pentru care mergi la SPA, astfel încât după ce termini, să îţi doreşti să revii. În timpul fiecărei şedinţe, te vei bucura de servicii de calitate, implementate de profesionişti în domeniu.

Ce servicii oferă un centru SPA

Un centru spa oferă o multitudine de servicii pentru a satisface chiar şi nevoile celor mai pretenţioşi clienţi şi totodată pentru a le oferi acestora nu doar o zi de relaxare ci şi câteva avantaje aduse sănătăţii. Conceptul de spa este în general bazat pe apă – apă caldă, apă rece, apă termală, abur etc. Dar înafară de asta, centrul spa oferă şi anumite tehnici de relaxare cum ar fi masajul corporal, masajul facial, camera de aromaterapie, săli de hidromasaj şi alte astfel de facilităţi.

 În general, spa-ul se bazează pe hidroterapie, care ajută organismul tău să funcţioneze în parametrii normali, îl ajută să se relaxeze sau să se însănătoşească dacă suferă de anumite boli. Apa în toate formele şi stările ei îţi aduce echilibrul de care ai nevoie. Cele mai utilizate metode de utilizare a apei sunt jacuzzi, dar şi sauna.

Un jacuzzi situat în aer liber atunci când afară vremea nu e chiar prietenoasă şi nu poţi merge la o piscină, îţi oferă o senzaţie extraordinară! În saună, prin aburul fierbinte, se detoxifică organismul dar nu toată lumea rezistă mai mult de 10-15 minute. Ideea într-o saună este să transpiri, porii să se deschidă şi să elimini toxinele din organism. Îţi poţi acoperi capul cu un prosop şi poți bea un ceai sau ceva răcoritor în timp ce faci saună. Există atât saune unde pot intra bărbaţi şi femei, dar există şi saune speciale pentru bărbaţi sau pentru femei, oferind intimidate. Sunt două tipuri de saune: atât sauna uscată cât şi sauna umedă. Ambele sunt foarte bune pt detoxifiere şi întărirea organismului.La SPA poţi să beneficiezi şi de anumite tehnici de masaj special concepute pentru relaxare, sau poţi de asemenea să optezi pentru o exfoliere corporală, diverse tipuri de tehnici aplicate asupra corpului de către maseuri profesionişti însoţite de aplicarea unor loţiuni, uleiuri esenţiale ce îţi vor trezi la viaţă toate simţurile cu mirosul lor delicat. Un SPA complet poate oferi de asemenea şi servicii precum sala de fitness, sau yoga, dar şi un spaţiu dedicat special pentru a lua masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *