OmniCredit ajuta companiile sa depaseasca noua criza

Dezvoltarea propriei afaceri poate fi un vis pentru multi dintre noi, iar o astfel de performanta e mai usor de atins atunci cand avem parte de tot sprijinul necesar. Omnicredit ofera creditare persoane juridice pentru a ne bucura de cele mai bune conditii in drumul nostru catre succes. Totusi, acest drum e presarat cu multe piedici, majoritatea fiind neprevazute, dar exista si alte situatii care chiar ne pot da lumea peste cap, iar in acest sens amintim de raspandirea la nivel global a coronavirusului. Din acest motiv sunt nenumarate afaceri care s-au vazut a fi nevoite sa isi traga obloanele. Masurile de distantare sociala au atras probleme pentru afaceri din toate domeniile, dar pentru sprijin financiar avem acces la Omnicredit.

Ce este Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de micro finantare din Romania. Aceasta ofera solutii financiare pentru toate afacerile, iar de la infiintare si pana in prezent a sprijinit nenumarati antreprenori pentru a-si indeplini visurile. Solutiile sunt moderne, astfel ca sunt dedicate oamenilor de afaceri la curent cu tehnologiile actuale si care isi doresc sa profite de pe urma acestora.

Despre solutiile de creditare

Prin intermediul unui microcredit care se poate accesa aici, antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de un capital de lucru sau de investitii. Nu sunt impuse limite, motiv pentru care aceste credite pot fi accesate fie pentru plata furnizorilor de marfa, pentru chirii sau alte utilitati, pentru achizitionarea de materiale noi, de utilaje si nu numai. Posibilitatile sunt nenumarate, iar oamenii de afaceri gasesc la Omnicredit tot sprijinul de care pot avea nevoie.

Conditii mai putin stricte

In plus, conditiile impuse aici sunt mult mai putin stricte decat in cazul unei institutii financiare obisnuite, ceea ce presupune ca e nevoie ca o societate sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Bineinteles, societatile care vin cu cele mai inedite idei au castig de cauza, iar creativitatea chiar este foarte mult apreciata la Omnicredit.

Fara birocratie

Acesta este locul ideal pentru toti care isi doresc sa scape de birocratie in conditiile in care totul se desfasoara exclusiv online. Oricine poate spune adio drumurilor pana la institutiile financiare, cozilor interminabile si dosarelor stufoase. Birocratia e cea care taie din elanul multor persoane care dispun de idei creative, dar care isi pierd din interesul de a le pune in practica atunci cand sunt pusi in fata situatiei.

Pentru afaceri din orice domeniu

Creditarea pentru persoanele juridice este valabila indiferent de domeniul in care se desfasoara afacerile, motiv pentru care exista libertate totala in acest sens. Printre societatile care au beneficiat de solutiile de creditare disponibile aici in ultimii ani putem aminti de saloane de infrumusetare, magazine cu articole vestimentare pentru femei si barbati, florarii, curatatorii chimice, sali de fitness si nu numai.

Mult mai rapid

De asemenea, la Omnicredit e nevoie de mai putin de un minut pentru a crea cont pe platforma. Mai departe se aleg formele de finantare dorite, in acest sens creditare persoane juridice si se incarca documentele solicitate, intregul proces fiind extrem de simplu. Mai apoi, in decurs de o ora deja se ofera un raspuns, iar societatile care sunt acceptate primesc in urmatoarele opt ore sumele solicitate direct in cont.

Exclusiv online

E clar ca totul e mult mai simplu cand se deruleaza exclusiv online intrucat oricine are ocazia de a face mari economii de timp. Bineinteles, toti antreprenorii isi doresc ca in ziua de azi sa aiba acces la solutii moderne si cat se poate de eficiente, iar Omnicredit nu dezamageste in acest sens. Totodata, se poate folosi calculatorul disponibil pe platforma prin care se alege suma dorita si perioada necesara pentru rambursarea creditului. Pe aceasta cale oricine stie de la bun inceput care este valoarea ratei lunare si totalul de plata. Aici nu exista alte taxe sau comisioane, ci totul este transparent si nimeni nu se va trezi cu surprize neplacute.

Ai parte de consiliere

Nu in ultimul rand, Omnicredit dispune de o echipa cu o vasta experienta in domeniul financiar, de peste 15 ani, iar cu ajutorul acestora e mai usor pentru orice antreprenor sa ajunga la cele mai mari performante cu afacerea sa si, bineinteles, va dobandi nenumarate cunostinte esentiale pentru momentele in care isi desfasoara activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *