Pentru probleme stomatologice poti apela cu incredere la Vio-Dent

Cu totii ar trebui sa mergem la dentist minim o data la sase luni, acesta fiind un obicei care, alaturi de respectarea igienei orale stricte, duce la pastrarea sanatatii cavitatii bucale. Cu cele mai bune tratamente stomatologice vin cei de la Clinica VioDent, acesta fiind locul in care fiecare pacient are parte de tratamente sigure realizate de catre medici cu experienta. Aici se foloseste aparatura de ultima generatie care nu doar ca este precisa si eficienta, ci si foarte sigura. Chiar si cele mai anxioase persoane ajung sa se simta in largul lor in cadrul la VioDent, astfel ca daca si tu te numeri printre ei stii ce ai de facut.

Aparatura de ultima generatie

Datorita faptului ca la vio-dent.ro se foloseste aparatura de ultima generatie, tratamentele nu doar ca sunt mult mai precise, insa structura dintilor si a gingiilor este mult mai bine protejata. Se elimina multe riscuri, ceea ce face ca fiecare interventie sa fie sigura, iar prin intermediul unor proceduri simple se pot trata chiar si cazuri mai complexe.

Eliminarea riscurilor

In cazul fiecarei interventii pot exista diferite riscuri, cu toate ca efectele secundare sunt intalnite extrem de rar. Pe langa aparatura de calitate conteaza, bineinteles, si priceperea medicilor, iar la clinica Vio Dent chiar ii gasim pe cei mai buni. Pacientii beneficiaza nu doar de interventii sigure, ci si de mai mult confort, mai putine griji si se bucura de faptul ca orice problema a lor poate fi gestionata rapid si eficient.

Recuperare rapida

Prin tratamentele puse in practica la clinica Vio Dent recuperarea se face mai repede, iar vindecarea are loc imediat. Tesuturile moarte se dezinfecteaza, iar procedurile sunt sigure atat pentru copii, batrani, cat si pentru femeile insarcinate, categorii care in alte conditii ar putea fi considerate de risc.

Proceduri disponibile

Este timpul sa redai frumusetea naturala zambetului tau si sa te bucuri de o dantura sanatoasa, iar pentru asta te poti baza pe clinica Vio Dent. Te asteapta servicii de stomatologie generala, chirurgie maxilo-faciala si estetica faciala. Fiecare dintre acestea au propriul rol, incepand de la stomatologia generala ce presupune nu numai tratarea celor mai simple carii, ci si refacerea dintilor in totalitate. Chirurgia maxilo-faciala este ceva mai complexa si include proceduri precum extractii, implanturi dentare, rezectii apicale, dar si reabilitari mandibulare si maxilare. Estetica faciala joaca si aceasta un rol important pentru ca permite corectarea ridurilor prin intermediul injectiilor cu botox, augumentarea buzelor, pometilor sau mandibulei prin folosirea acidului hialuronic.

Valorile noastre

La vio-dent.ro vei avea parte de empatie pentru ca intelegem nevoile tale si ne adaptam in asa fel incat fiecare tratament sa fie sigur, eficient si rapid. Suntem responsabili de ceea ce facem, iar calitatea serviciilor noastre chiar face diferenta. Totodata, invatam continuu pentru ca intotdeauna exista noutati cu care trebuie sa fim la curent si respectam fiecare client. Vei gasi un raport calitate – pret al serviciilor care se dovedeste a fi ideal, astfel ca sa ai grija de tine si de sanatatea ta nu va fi niciodata o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline