In sectorul 1 a fost inaugurat Complexul Multifunctional Caraiman acesta fiind un sistem de telemedicina

Pe strada Caraiman nr 33A din sectorul 1, pacientii sunt monitorizati gratuit si non stop, de la distanta cu ajutorul medicilor. Acest sistem ajuta la monitorizarea pacientilor inclusiv noaptea.

Niciun efort nu este prea mare, când vine vorba de sănătatea și siguranța oamenilor. De la această premisă am plecat atunci când, împreună cu medicii devotați din cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman, am decis să oferim servicii de telemedicină cetățenilor Sectorului 1. Astfel, am implementat, în premieră pentru sistemul medical de stat din România, cea mai simplă cale prin care oamenii au acces la servicii medicale sigure şi de calitate, de acasă, fără a fi nevoiți să se deplaseze la cabinetul medicului.”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primarul sectorului 1 a declara ca atunci cand vine vorba de sanatate si siguranta, nici un efort nu este mare. Impreuna cu medicii devotati a fost posibila implementarea serviciilor de telemedicina pentru cetatenii din sectorul 1. Acest sistem este introdus in premiera in Romania si este cea mai simpla cale de a ajunge la oameni. Prin sistemul inaugurat astăzi, toți locuitorii Sectorului 1 cu afecțiuni cronice pot beneficia gratuit de medicina viitorului. 24 de ore din 24, de la distanta si nu ai nevoie de consultatie fata in fata cu specialistul.

Legatura cu medicul o tine o persoana desemnata de acesta in caz de urgenta petru sfaturi si tratament in functie de starea acestuia. Ambulanta este pregatita sa actioneze imediat ce sistemul si medicii considera ca starea pacientului este mai grava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *