Thinstuff ajuta companiile sa lucreze remote in perioada de criza

Toate industriile au fost lovite de raspandirea la nivel mondial a coronavirusului, astfel ca nenumarate persoane au ramas fara locuri de munca. Altii au descoperit posibilitatea de a lucra de acasa, iar prin intermediul solutiilor cele mai eficiente totul e mult mai simplu. La acest capitol intervine Thinstuff care promite conditiile ideale pentru toti cei care isi doresc sa lucreze de acasa. Bineinteles, si inainte era posibil acest lucru, dar acum situatia a fost fortata de conditiile de fata, iar angajatorii s-au vazut a fi nevoiti sa se adapteze.

Despre Remote Desktop

Pe scurt, aceasta solutie ofera posibilitatea conectarii de la distanta la calculatoarele firmei, iar totul e mult mai simplu ca pana acum. Asadar, e nevoie de un efort minim in acest sens pentru a face pregatirile necesare, iar Thinstuff sare in ajutorul tuturor celor care au nevoie.

Instalare rapida

Configurarea se face in doar cativa pasi simpli si procedura e aceeasi cu instalarea unui program pe un calculator, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute. In plus, nu e nevoie de alte instalari sau de efectuarea unor setari speciale pe statiile de lucru, astfel ca asupra acestora nu se efectueaza nicio interventie.

Diferite pachete disponibile

Thinstuff a pregatit mai multe pachete pentru a acoperi nevoile tuturor, astfel ca acestea permit un numar de 3, 5 sau 10 conexiuni. Bineinteles, atunci cand e nevoie se poate asigura si un numar nelimitat, lucru ideal pentru intreprinderile mijlocii care nu isi doresc sa se confrunte cu asemenea limitari.

Oricine poate lucra de la distanta

Astfel, prin intemediul unei astfel de software oricine are posibilitatea de a lucra de la distanta, motiv pentru care multi angajatori s-au orientat catre solutia Thinstuff. Firme IT, de marketing, magazine care s-au mutat in online, toate au sansa de a evita problemele cauzate de masurile de distantare sociala necesare pentru combaterea Covid 19.

Compatibilitate cu orice sistem de operare Windows

Se poate alege remote desktop pentru Windows 10, dar solutia Thinstuff nu se limiteaza doar la acest sistem de operare, ci oricare versiune Windows, fie ca vorbim de cele mai noi, fie de cele lansate in urma cu mai multi ani. La acest capitol putem aminti de versiunile 8, 7, Vista sau chiar XP.

Siguranta datelor

Bineinteles, sunt unii care isi vor face griji cu privire la securitatea datelor, insa acestea nu sunt deloc vulnerabile intrucat solutia Thinstuff presupune folosirea oricarei aplicatii in RDP. Pe aceasta cale nu doar ca nu apar probleme de securitate, insa creste viteza de lucru si se reduce considerabil traficul din retea.

Costuri mai mici

Nu doar oricine isi va permite sa foloseasca solutia Thinstuff datorita faptului ca sunt accesibile pentru toate buzunarele costurile incluse, insa se pot face si economii importante pe termen lung in cazul companiilor care ofera posibilitatea de a lucra de acasa.

Ideal pe termen lung

Lucratul de acasa poate deveni o modalitate ideala prin care companiile pot minimiza costurile de administrare pe termen lung. Bineinteles, aceasta este o masura impusa in contextul actual, dar solutia este potrivita oricand si toata lumea are de castigat, atat angajatii, cat si angajatorii. In acest sens, Thinstuff propune cele mai bune conditii pentru a fi cat mai usor pentru toata lumea.

Mai bun decat solutia Microsoft

Acest software este similar cu unul oferit de Microsoft, dar Thinstuff aduce cateva plusuri care chiar fac diferenta. Asadar, nu doar ca sunt oferite aceleasi functionalitati la costuri mult mai mici, insa se pot face si economii importante din punct de vedere financiar. Nu e nevoie de modificarea statiilor de lucru pentru ca nu se pune problema compatibilitatii intre dispozitive si sunt acceptate majoritatea configuratiilor. Totodata, utilizatorii au posibilitatea de a alege tipul de conexiune dorit in functie de activitatea desfasurata, de la conexiune desktop sau seamless.

Poti testa varianta demo

Daca inca nu esti convins de utilizatea acestui software ai posibilitatea de a-l testa gratuit timp de 14 zile, ceea ce este, cu siguranta, mai mult decat suficient pentru oricine sa constate lista de avantaje aduse. Instalezi totul in numai cateva minute si faci toate pregatirile necesare si astfel te bucuri gratuit de o solutie cat se poate de eficienta, dar si de simpla, prin care sa poti lucra de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline