Principalul aeroport din București anunță măsuri de siguranță post-stare de urgenta

Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, a lansat un set de măsuri de siguranță care urmează să fie implementate începând cu 15 mai.

Călătorii sunt sfătuiți să rămână în contact permanent cu compania aeriană și să ajungă la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului lor. Pasagerii trebuie să poarte măști și să mențină o distanță de cel puțin 1 metru față de ceilalți.

Măsuri aplicate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București de la data de 15 mai – informare pentru pasageri ‼️

‼️Măsuri aplicate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București de la data de 15 mai – informare pentru pasageri…

Publicată de Bucharest Airports pe Miercuri, 13 mai 2020

La sosirea la aeroport, pasagerii vor fi îndrumați spre corturile de așteptare care au fost înființate. De la corturi, călătorii vor pleca în grupuri organizate de angajații aeroportului către terminalul de pasageri. Numai pasagerii care sosesc de la corturile de așteptare li se vor permite intrarea în terminal. Dupa check-in formalitățile, pasagerii vor urmări pista, menținând în același timp distanța de siguranță de 1 metru.

Autobuzele care transferă pasagerii către și dinspre avion vor circula la 50% din capacitatea lor. Călătorii care ocupă rândurile cele mai îndepărtate de ușa avionului vor urca mai întâi.

Stațiile de autobuz și taxi au fost relocate, iar accesul mașinilor la parcare se face în funcție de un flux schimbat, a spus compania. Din cauza lucrărilor la conexiunea feroviară la gara Gara de Nord, traficul în zona aeroportului este deviat.

De-a lungul coridoarelor de plecări și sosiri au fost instalate distribuitoare de dezinfectare, iar călătorii sunt sfătuiți să le folosească, în special după verificări. Infrastructura terminalului este dezinfectată de cel puțin zece ori pe zi, a spus conducerea aeroportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline