Aici nu-i de joacă, în stagiune estivală a Teatrului Nottara

Teatrul Nottara continuă stagiunea estivală cu o montare ce aduce pe scenă două nume de marcă ale scenei românești, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş. Aici nu-i de joacă este un spectacol care vorbeşte simplu despre noţiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie. Cele două actriţe aduc în prim-plan, cu mult umor, o poveste de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie. Este o comedie lirică, care are ca protagoniste două femei din clase sociale diferite. Deşi se întâlnesc întâmplător şi nu se aseamănă deloc, la prima vedere, ele descoperă că au dorinţe, bucurii şi tristeţi comune.

Este un spectacol de suflet, profund uman, în care ne jucăm, căutând adevărul. Adevărul care nu se joacă, ci se naşte simplu, limpede, fără artificii. Numitorul comun al dorinţelor de joc este aflarea acelei stări de graţie a jocului ne-jucat. Aşa s-a născut. Aici nu-i de joacă. Catrinel Dumitrescu

Aici nu-i de joacă este un spectacol de Catrinel Dumitrescu, coregrafia este semnată de Adriana Dumitru, iar ilustrația muzicală îi aparține lui Ciprian Duică.

Spectacolul se joacă în 3, 10 și 17 septembrie, de la ora 20.00, pe Terasa Teatrului Țăndărică, iar în 5 septembrie, de la ora 20.30, în cadrul Proiectului Teatru în TVR.

Programul estival al Teatrului Nottara nu ar fi fost posibil fără ajutorul partenerilor noștri: Televiziunea Română (prin proiectul Teatru în TVR), Teatrul Țăndărică, Muzeul Naţional de Artă al României, ARCUB (prin proiectul Bucureștii lui Caragiale, organizat în Parcul Cișmigiu), Teatrul de Vară din Herăstrău, Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian.

Toate evenimentele se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *