De ce sa te inscrii la cursurile de contabilitate?

Contabilitatea este un domeniu vast, plin de secrete si tehnici greu de descifrat pe cont propriu. De aceea, cei care isi doresc sa profeseze, au nevoie de putin ajutor in prealabil pentru a-i deslusi tainele. Pe profadeconta.ro gasesti cursuri ample, care cuprind toate detaliile de care ai nevoie pentru a putea transforma pasiunea in profesie.

Cursuri adaptate nivelului de pregatire

Pe platforma profadeconta.ro te vor intampina 5 module de invatare, dintre care vei putea alege in functie de stadiul de cunoastere in care te afli. Pentru o asimilare cat mai usoara si eficienta, specialistii iti recomanda sa le parcurgi succesiv pe toate, insa poti opta pentru oricare dintre ele la momentul in care aplici. In esenta este vorba de patru module de contabilitate financiara si unul de salarizare si administrare de personal. Dificultatea si complexitatea informatiilor creste cu fiecare modul si te introduce si mai adanc in lumea contabilitatii.

Informatie vasta. Asimilare si aprofundare

Cursurile se realizeaza de catre traineri experimentati in domeniu, care sunt gata sa iti ofere din secretele lor cu fiecare ora desfasurata. Ai sansa sa descoperi toate tainele domeniului, sa ti le insusesti si sa descoperi cum sa le pui in practica pentru a-ti usura pe cat posibil munca din proiectele care vor urma.

Clase interactive

Contabilitatea este un domeniu aplicat si teoria poate parea infricosatoare daca nu are un corespondent clar in practica. Tocmai de aceea, pe tot parcursul cursurilor, fiecare metoda si fiecare program invatat vor avea parte de o demonstratie practica. Ulterior vei putea chiar tu sa pui in aplicare ceea ce ai invatat, astfel incat sa iti insusesti puternic aceste abilitati si sa le poti exercita cu usurinta ori de cate ori va fi nevoie. La finalizarea fiecarui modul vei sustine evaluari prin care sa stabilesti punctul in care te afli; cat ai evoluat si cat trebuie sa mai muncesti pentru a ajunge exact in punctul in care iti doresti.

Criterii minime de selectare a elevilor

La cursurile Profei de Conta se poate inscrie oricine are o baza teoretica minima sau o inclinatie catre acest domeniu. Asadar, absolventii de liceu, de cursuri universitare sau post universitare sunt fara doar si poate majoritatea celor care frecventeaza aceste cursuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea sunt modalitatea ideala prin care isi pot certifica cunostintele si de a obtine baza de experienta necesara pentru a putea profesa in domeniu. In aceeasi masura si persoanele care abia acum calca pe drumul contabilitatii pot apela la acest curs pentru a deprinde mai usor un sistem de lucru eficient si adaptat cerintelor pietei. Exista si cursuri la care companiile pot apela in cazul in care vor sa dezvolte programe de instruire profesionala viitorilor angajati. Practic, oricine vrea sa descopere in profunzime cum functioneaza contabilitatea, poate aplica si participa la cel putin un curs.

Preturi adaptate in functie de nevoi

Dezvoltarea profesionala si personala sunt doua chestiuni in care orice persoana ar trebui sa investeasca constant. Cu toate acestea, cursurile pe platforma profadeconta.ro sunt stabilite in asa fel incat sa fie accesibile cat mai multor persoane care au nevoie de ele. Asadar, pentru doar 350 de euro, plus TVA, per modul, vei putea obtine informatii esentiale, pe care vei invata cum sa le pui in practica, de la experti in domeniu.

Calificare si formare profesionala

Dincolo de baza teoretica si practica pe care le vei consolida, cursurile cu Profa de Conta iti ofera si o atestare palpabila. Vei obtine o diploma de participare certificata, care sa cantareasca la experienta ta in domeniu si care te va ajuta in obtinerea viitoarelor tale proiecte de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *