Dezinfectarea scolilor si liceelor din Sectorul 4 s-a facut in totalitate.

Elevii din clasele terminale se vor intoarce la ore in vederea pregatiri pt Bacalaureat si Evaloarea Nationala.

Dezinfectarea scolilor si liceelor din sectorul 4 s-a facut in totalitate, iar unitatile au fost dotate cu materialele igienice necesare ca elevii sa fie protejati impotrica virusului covid . Astfel, elevii si profesorii pot intra la cursurile de pregatire pentru Bacalaureat si Evaloarea Nationala.

Au fost dezinfectate 107 corpuri de cladire, suprafata 222.400 mp. Acesti mp incluzand si gradinitele care se vor redeschide la toamna, potrivit unui comunicat de presa dar de catre Primaria sector 4.

Toate cele 57 de unitati de invatamant din Sectorul 4 au primit sapun lichid si hartie igienica, iar, in perioada imediat urmatoare, vor fi dotate si cu dezinfectant pentru maini. Pana acum, in total, in scoli si licee, dar si in gradinite, au fost distribuite 10.000 de recipiente cu sapun lichid, de cate 500 de ml, si aproximativ 84.000 de role de hartie igienica, in valoare de 120.000 de lei.“, se arata in comunicat.

Primarul sectorului 4 mai spune in acest comunicat ce a fost utilizat peroxid de hidrogen, dezinfectia fiind realizata prin nebulizare si nu reprezinta un pericol pentru om si natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *