Primaria sectorului 4 a infiintat Politia Stradala pentru a amenda masinile parcate si stationate neregulamentar.

Băluță a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în ultimele două săptămâni structura a dat peste 2.000 de avertismente, iar în ultimele patru zile a aplicat 500 de amenzi, în valoare totală de 150.000 de lei, şoferilor care au parcat ori staţionat neregulamentar

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat ca s-au dat deja peste 2000 de avertismente si 500 de amenzi care insumeaza 15,.000 lei, soferilor care au stationat sau parcat neregulamentar.

Daca soferul a parcat neregulamentar si se afla la masina, i se cere sa mute autovehiculul. iar daca nu este la masina i se va lasa o invitatie printr-o nota de constatare pentru a se prezenta la sediul din Aleea Ciceu nr. 12 din sectorul 4, pentru clarificarea imprejurarilor in care a fost savarsita abaterea. Abatarea este documentata prin fotografii executate cu un aparat foto omologat. Soferul se poate prezenta la adresa Directiei Generale a Politiei Locale in termen de 30 de zile lucratoare, dupa ce iesim din starea de urgenta. In cazul in care soferul nu se prezinta la sediul Politiei, acesta va fi amendat.

Sanctiunile sunt graduale, dupa cum urmeaza:

  • La prima abatere soferii vor primi un avertisment
  • La a doua abatere va primi o amenda de 290 Lei, redusa la jumatate daca este platita in 15 zile
  • La a treia abatere, se blocheaza rotile autoturismului si pe langa cei 290 Lei, acesta va mai plati intre 50-250 Lei pentru deblocarea rotilor
  • De la a patra abatere, se ridica masina si pe langa cei 290 Lei, soferul va achita un tarif pentru a-si primi autoturismul inapoi de la locul unde este depozitat.

Daca va aflati intr-una din situatiile de mai sus, puteti cere informatii la 021.9441.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline