Președintele Serbiei: solidaritatea NU EXISTĂ, nici din partea Uniunii Europene, nici la nivel internațional!

Președintele Serbiei: „Cred că înțelegeți deja toți, în aceste clipe, că marea… solidaritate internațională, de fapt, NU EXISTĂ! Solidaritatea europeană NU EXISTĂ! A fost doar un basm scris bine pe o hârtie…

Azi, am trimis o scrisoare foarte importantă! Avem nu doar nevoi, ci și speranță! Singura țară care ne poate ajuta în aceste clipe grele este CHINA! I-am adresat o scrisoare Președintelui Xi. I-am scris nu doar ca unui prieten, ci ca unui FRATE! …nu doar al meu personal, ci un PRIETEN și un FRATE al țării mele!

După cum știți, Uniunea Europeană a decis că nu mai putem să importăm bunuri! Ursula von der Leyen a transmis că nu putem importa echipament medical din UE!

Când am auzit asta, mi-a venit să urlu! Auzim asta de la oameni care ne-au ținut nouă predici… …care ne-au spus, pe un ton răspicat, că NU ar trebui să cumpărăm nimic din China! Ne-au spus mereu că nu prețul mai mic e important, că produsele din UE au calitate mai bună… …că trebuie să comandăm totul din UE!

Când companiile din UE aveau nevoie de banii Serbiei, totul era minunat… …Însă acum, când suntem la nevoie și în suferință, banii Serbiei nu mai sunt buni! …De parcă am fi cerut ceva gratis!

Cred în prietenul și fratele meu, Xi Jinping, și CRED ÎN AJUTORUL CHINEI! Singura țară care e dispusă acum să ne ajute și care ne poate ajuta e CHINA!

Cât despre ceilalți… MULȚUMIM MULT PENTRU… NIMIC!”, a transmis președintele Serbiei într-un comunicat de presă în Serbia.

Pe de altă parte, românii care se întorc în țară, mulți dintre ei nu mai au locuri de muncă în străinătate.

„Am rămas fără muncă și fără bani în afara țării. Nu am plecat de bine, însă în această situație, suntem primii aruncați în stradă. Ce să facem, să dormim în stradă? Chiar dacă lumea ne judecă, numai noi știm prin ce trecem”, spune un român din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *