Primaria Sectorului 4 vrea sa construiasca o noua statie de metrou cu fonduri europene

Primăria Sectorului 4 este, începând din 13 aprilie 2020, prima autoritate locală din Capitală eligibilă pentru accesarea fondurilor europene disponibile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), în vederea extinderii rețelei de metrou a Bucureștiului

Ca urmare a demersurilor efectuate și a parteneriatului cu S.C. METROREX S.A., pe care primarul Daniel Băluță l-a semnat încă de anul trecut, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene și Organismul Intermediar pentru Transport din cadrul Ministerului Transporturilor au actualizat ghidul solicitantului „Dezvoltarea infrastructurii de metrou”, astfel încât METROREX S.A. va putea depune spre finanțare proiecte alături de Autoritățile Publice Locale aferente sectoarelor Municipiului București.

„Încheiem astfel o etapă dificilă a acestui proiect și ne pregătim deja documentația pentru accesarea fondurilor necesare construirii stației de metrou de pe Șoseaua Berceni”, declară Daniel Băluță, primarul sectorului 4. 

Sursa – comunicat de presa Daniel Băluță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *