Vindecă-ți sufletul și mintea spre a obține viața mult dorită

Iertarea, iubirea și recunoștința sunt ingredientele principale pentru o viață armonioasă care se află complet în controlul propriilor forțe. Ho’oponopono este o tehnică hawaiană, cunoscută și practicată de decenii, dat fiind faptul că promovează căutarea și găsirea de soluții la toate problemele în propria persoană. Vibrații Înalte îți oferă șansa să descoperi mai multe despre această terapie și chiar să înveți să o pui în practică în viața de zi cu zi, oferindu-ți acces la o lecție completă Ho’oponopono în limba română.

Cum se practică terapia Ho’oponopono?

La baza succesului acestei tehnici stau patru afirmații pline de însemnătate. Specialiștii Vibrații Înalte recomandă ca, înainte de a începe să o pui în practică, să analizezi foarte bine intențiile care te domină și să descoperi dacă dorința de a ierta este una sinceră și lipsită de orice formă de egoism. Mai apoi vizualizează în mod clar ceea ce vrei să ierți, fie că este vorba de propria persoană, o situație anume sau cineva drag. După ce ai îndeplinit acești pași, poți începe să meditezi pentru a intra într-o stare de conștientizare profundă.

„Te iubesc”, „îmi pare rău”, „iartă-mă” și „mulțumesc” sunt cuvintele cheie ale acestei tehnici. Fiecare afirmație reprezintă un pas important din proces și prezintă câteva recomandări de care trebuie să ții cont pentru a simți vibrația. Declară-ți sentimentele reale față de ceea ce vrei să ierți, iar mai apoi acceptă realitatea, fără ocolișuri Asumă-ți parte din vină, recunoaște ce ai făcut greșit și exprimă-ți sincerele păreri de rău față de cei care vrei să te ierte. În final, manifestă recunoștința ca o încununare a fiecărui pas pe care l-ai făcut, cu gândul că ceea ce ți-ai dorit s-a împlinit deja. 

Fii pregătit să îți schimb complet viața

Din momentul în care alegi să pășești pe acest traseu, este important să fii pregătit să experimentezi din plin toate schimbările care vor apărea. Trebuie să fie o decizie analizată și asumată pentru a putea ajunge să te bucuri cu adevărat de beneficiile pe care le aduce. Să ajungi în armonie deplină cu propria persoană, să înveți să iubești cu adevărat și să simți recunoștință pentru tot ce te înconjoară este un ideal spre care mulți tind, însă este dificil de atins prin forțe proprii. De aceea practicarea tehnicii iertării are putere așa mare asupra tuturor celor care o practică.

Beneficiază de efectele terapiei Ho’oponopono oriunde te-ai afla

Puterea acestei tehnici poate fi resimțită în orice context, atât timp cât trăirea este autentică și plină de încărcătură. Pune-o în practică ori de câte ori simți nevoia să te vindeci la u nivel profund. Dacă ești la început, Vibrații Înalte îți vine în ajutor cu zeci de clipuri documentate pe YouTube, prin care îți explică la fiecare pas ce și cum trebuie să faci, astfel încât să atingi iertarea în adevărata ei esență. Dă play la episodul care rezonează cel mai mult stării și situației tale curente și urmează fiecare pas, corelându-ți mintea, trupul și sufletul spre a simți trăiri puternice și sincere, care oferă șansa sinelui să se elibereze de toate problemele de ordin emoțional resimțite. Vei putea observa pe propria piele cum energia pe care noi o propagăm în univers, se întoarce înzecit. Atragem ceea ce gândim, simțim și suntem. De aceea este important să te raportezi cu iubire, iertare ș recunoștință la tot ce te înconjoară, astfel încât să fii întâmpinat cu aceeași deschidere și bunătate.

Descoperă-ți sufletul, înțelege-l și conturează-ți întreaga traiectorie în jurul iertării și iubirii, pentru ca tu să te poți bucura de schimbările benefice care vor apărea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *