Principalele greșeli de evitat atunci când alegeți o agenție SEO!

Uneori este mai ușor să știi ce ar trebui să eviți, decât să cauți. Îți prezentăm care sunt cele cinci greșeli de evitat atunci când alegeți o agentie SEO!

NU pica în plasa unei prezentări spectaculoase.

Părinții tăi ar fi trebuit să te învețe să nu judeci o carte după coperta ei, așa că de ce proprietarii de afaceri continuă să cadă în plasa unei prezentări frumoase de vânzăre a serviciilor seo, încă nu pot să înțeleg?

Teoria spune așa, dacă prezentarea serviciilor unei agenții de marketing promite foarte multe, înseamnă că și rezultatele vor fi la fel. Asta se întâmplă foarte rar, crede-mă!

Nu te lăsa păcălit de formulele secrete

Unele companii de seo îți vor spune că sunt au formule secrete pe care nu le cunoaște nimeni pentru a-ți aduce site-ul în primele rezultate în doar câteva zile sau săptămâni. 

Ca să reușești în SEO, trebuie să fii foarte bine documentat așa cum să reușești să construiești un lansator de rachete trebuie să știi foarte bine ceea ce faci. Acestea fiind spuse, unii oameni sunt mai buni la construirea de lansatoare de rachete decât alții, pentru că au fost pregătiți profesional și asta fac tot timpul zilei. La fel și cu SEO. Ceea ce separă amatorii de experți este experiența și succesele dovedite.

Atenție la promisiunile agenției seo!

Nu cădea în plasa promisiunilor care îți spun exact ceea ce vrei să auzi! SEO este un proces de lungă durată, iar rezultatele se pot vedea, de obicei, între 3-12 luni, și depinde de autoritatea site-ului, intenția de căutare a celui care caută pe Google, competiție, oferta pe care o ai și multe altele.

Evită orice companie SEO care promite ceva de genul:

 • Rezultate în prima pagină peste noapte
 • Trafic dublu în timp scurt
 • Lead-uri  instantanee
 • X backlink-uri pe lună
 • Orice fel de proiecții ROI

Pentru a înțelege exact ce valoare îți oferă o agenție de SEO, poți cumpăra un curs SEO, care să te învețe la ce lucruri și indicatori să fii atent pentru a nu fi păcălit.

Alegerea unei agenții SEO ieftine. Primesti ceea ce plătești.

Era o poveste la un moment dat care circula pe internet. Un client se duce la un salon de tatuaje și îi cere artistului să îi facă portretul Monei Lisa, celebra pictură. Când a aflat cât costă, s-a dus la un alt salon care i-a spus că poate face același lucru pe bani mai puțini. Rezultatul a fost devastator și stii ce a fost cel mai rău? Faptul că tatuajele nu se sterg!

Așa că dacă vrei să faci SEO, NU FACE un SEO MIC!

Alegerea unei companii locale de SEO sau din alt oraș?

Alegerea unei companii locale de SEO doar pentru că este din zona în care locuiești. Marele avantaj al serviciilor de SEO este că le poți face de oriunde, ceea ce înseamnă că nu ești obligat să alegi un furnizor local. Trimite cereri de oferte și către alte companii din alte orașe, dacă îți inspiră încredere. 

În plus, poți face un Skype pentru a-ți prezenta serviciile lor sau poți cere rezultate pentru a-ți da seama cât de buni sunt. Iar dacă vrei neapărat, te poți duce tu în vizită la ei sau chiar ei pot veni la tine, înainte de a semna contractul.

Uită-te la studiile de caz ale unei companii. Citește recenziile lor online. Parcurge blogul lor. Rezonezi cu ei? Pot dovedi rezultatele cu dovezi de la alte campanii seo? 

Cum găsesc cea mai bună agentie de seo pentru nevoile mele?

Bună întrebare! Un parteneriat cu o firma de seo este un parteneriat pe termen lung, așa că trebuie să ți-l alegi cu atenție. Nu toate companiile pot aduce rezultatele dorite. 

 • Cere referințe de la alți clienți
 • Rezultate dovedite
 • Vezi dacă rezonezi cu compania
 • Alege oameni dedicați proiectului tău
 • Agenția de seo să cunoască industria în care activezi
 • Să îți cunoască foarte bine business-ul

Agenția de SEO, cliențipeviață.ro, NU lucrează și cu competiția în același timp, ci doar cu un singur client pe nișă pentru a te asigura că toate eforturile sunt pentru tine și pentru ca TU să poți ajunge în Google în primele poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline