Șeful serviciilor de urgență avertizează ca va creste presiunea asupra spitalelor din București

Bucureștiul a înregistrat peste 9.000 de cazuri noi COVID-19 în săptămâna trecută, iar acest lucru va pune și mai multă presiune asupra spitalelor din capitală și județul Ilfov, potrivit lui Raed Arafat, șeful Serviciilor de Urgență din România.

Ca urmare, este posibil ca autoritățile să fie nevoite să transfere unii dintre pacienții cu coronavirus din această zonă la alte spitale din țară.

Arafat a mai spus că va fi organizată o întâlnire cu șefii de urgențe și unități de terapie intensivă din București și ministrul sănătății pentru a discuta această situație îngrijorătoare din capitală.

În această săptămână, nouă pacienți COVID-19 din București, aflați în stare gravă, au fost transportați cu avioane militare la spitale din alte orașe, deoarece nu mai exista paturi de terapie intensivă disponibile în capitală.

Un comentariu la „Șeful serviciilor de urgență avertizează ca va creste presiunea asupra spitalelor din București

  • decembrie 12, 2020 la 2:26 pm
    Permalink

    Nu are nimeni timp de asta… cu mare parere de rau… Coiotii flaminzi ai Plavanului si ai Betivului isi impart Ciolanul cu vesnicii alergatori dupa ciolan, agentii unora.. USRistiii… Au uitata De PRINTZIPURI… acum se bat pe ministerele Banoase… ILEGITIMI>.. caci in realitate Sabotati romani a afacut 9-11% si Pene,leprele 18-20%… de rets s a ocupat STS.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline