Cadouri controversate: Primăria sectorului 5, cea mai săracă a Capitalei, oferă profesorilor pixuri de lux, caiete

Profesorii din sectorul 5 al Bucureștiului, cel mai sărac sector din Capitală, au avut parte de o surpriză la începutul acestui an, când au primit cadouri și caiete de lux în calitate de cadouri de la Primăria sectorului 5.

Profesorii au considerat însă cadourile de lux inutile și astfel au început să vândă stilourile scumpe pe o platformă de reclame locală. Mai degrabă, ar vedea mai mult interes din partea autorităților locale pentru problemele reale din școlile din sectorul 5.

Profesorii au primit pixuri Montegrappa, au spus jurnaliștii. Distribuitorii oficiali din România vând aceste pixuri la 630 RON / bucată (aproximativ 130 EUR). Cu toate acestea, suma totală cheltuită de Primărie pe aceste pixuri de lux rămâne o enigmă. Primăria Sectorului 5 și instituțiile subordonate nu au trecut nici o astfel de achiziție prin intermediul sistemului electronic de achiziții publice, iar jurnaliștii nu au putut primi un răspuns din partea autorităților. În plus, distribuitorii oficiali ai mărfurilor Montegrappa din România au spus că nu au nicio legătură cu aceste cadouri oferite de Primăria Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline