Consumatorii și comercianții pot plăti acum pentru bunuri și servicii folosind recunoașterea facială.

Nu vă puteți găsi portofelul sau telefonul? Consumatorii și comercianții pot plăti acum pentru bunuri și servicii cu PayByFace® – un sistem îmbunătățit de plăți care permite utilizatorilor înregistrați să plătească folosind recunoașterea facială.

Puteți descărca aplicația PayByFace® și să vă înregistrați pentru un cont și sunteți cu un pas mai aproape de a folosi „selfie-ul” dvs. pentru a cumpăra articole cu comercianții parteneri. Similar cu CLEAR, serviciul de recunoaștere a aeroportului care vă permite să vă confirmați identitatea și să treceți prin securitate, PayByFace® stochează în siguranță datele biometrice unice pe care să le utilizați atunci când faceți cumpărături. Este o alegere ideală pentru persoanele care sunt pe grabă și pentru cei care nu doresc să riște să li se fure cărțile de debit sau de credit.

„Suntem încântați să aducem o inovație în sistemul de plată digital”, a spus fondatorul și CEO Mihai Draghici. „Am simplificat modul în care consumatorii pot plăti pentru produsele și serviciile preferate fără telefoane sau portofele. PayByFace® este mult mai sigur, dar relevant, într-o perioadă în care majoritatea oamenilor caută modalități de a nu depinde de un dispozitiv mobil în cazul în care uită telefonul acasă sau pur și simplu vor să fie mai prezenți și în pas cu tehnologia din ziua de azi. “

Pentru comercianți, este un program ușor de implementat pentru ca afacerea lor să profite de oportunități, dintre care PayByFace® a implementat PAS 499 Certificat Biometric Onboarding în parteneriat cu tehnologia unică de streaming live IDauth.me Facebanx.com, pentru a verifica identitatea clienților și opriți tranzacțiile frauduloase. Conducerea companiei se așteaptă, de asemenea, la lansarea unor actualizări mai inovatoare la nivel mondial, cu ajutorul unor consilieri seniori, precum Nicola Coscione, de la Sport World.

„Sunt mai mult decât onorat să mă alătur comitetului consultativ PayByFace®, oferind sprijin pentru activitatea lor care transformă viitorul serviciilor de plată. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu echipa pentru a ajuta PayByFace® să intre în piețele mondiale, inclusiv în lumea sportului auto în care am fost implicată de-a lungul carierei mele. Aceasta este doar linia de plecare pentru PayByFace® și sunt încântat să fiu alături de călătoria lor în inovare ”, a spus Coscione.

Despre PayByFace
Fondată în octombrie 2019 de antreprenorul Mihai Draghici și co-fondatorul Shefket Robelli, misiunea PayByFace® este de a oferi un ecosistem de plată digital fără probleme și sigur pentru o experiență de cumpărare mai rapidă și mai convenabilă. PayByFace® își propune, de asemenea, să aducă o soluție de înaltă performanță comercianților pentru a oferi opțiuni de plată suplimentare clienților lor. PayByFace® are sediul în București (inginerie, management și asistență) și Zurich în Elveția (vânzări, marketing și servicii pentru clienți), cu parteneriate exclusive suplimentare în întreaga lume. Mai multe informații despre PayByFace® pot fi găsite pe site-ul oficial, https://paybyface.io/. Îi puteți urmăriți și pe LinkedIn pentru a obține cele mai recente știri și actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *